El circo de la mariposa

el circo de la mariposaFa uns dies en Toni em va parlar d’aquest curt de l’Eduardo Verástegui, un actor molt guapo -això diuen les que hi entenen- pero que xirria més que el portal de la família Adams.

Però la gran estrella del curt no és el Veràstegui sinó en Nick Vujicic. No sabeu qui és? Recordeu aquell vídeo que corria per internet d’un paio sense braços ni cames que donava una conferència a un grup d’estudiants que se’t posava la pell de gallina? Doncs resulta que aquest noi és un actoràs, i si no t’ho creus mira’t el curt.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

5 thoughts on “El circo de la mariposa

  1. Tens raó, Toni, però és que em torra molt això que s’associï el cristianisme a la carrincloneria… ¿Quan sortirà de l’armari un Veràstegui d’avantguarda? Un altre Gaudí? Un altre T.S. Elliot de la literatura?

  2. aquest curtmetratge és simplement espectacular, i com el Sr, Nick Vujicic diu: Will you finish being strong? és un vídeo que he vist moltes vegades, però mai em cansaré de veure’l, sincerament m’ha marcat moltíssim.
    Moltes Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s