Ja hi tornem a ser

IMG_20130723_123045Després d’uns dies de voltar i desconnectar ja torno a ser aquí de nou. No us diré que us he trobat a faltar, més aviat en algun moment m’he preguntat perquè coi m’he embolicat a matinar cada dia per publicar una entrada. Em fa por que això s’acabi convertint en un trastorn maniàtic, com el del protagonista d’aquell conte d’en Hitchcock que té la mania de donar corda al rellotge perquè està convençut que el dia que aquell rellotge s’aturi, s’aturarà també la seva vida…

Jo, la veritat, no sé què acabarà abans si jo amb 5oma o ella amb mi, però del que estic segur és que 5oma i els milions de persones que, com tu i com jo, mirem de treure punta positiva a les coses que ens passen, acabarem per derrotar les desbordants forces del desànim que ens ataquen per tots els flancs. Unes forces que no fan vacances i que sorgeixen del no-res en forma d’accident ferroviari o sota l’aparença de les xifres d’atur, però que no poden res davant del convenciment que el mal no pot prevaldre, que nosaltres, frères humains, tenim la capacitat de fer inofensives les seves armes. Com si cada bala que ens disparen hagués de travessar milions i milions de pantalles, repletes de paraules, d’imatges i sons que acaben per frenar els seus trets.

Potser és per això que escric aquest blog.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

6 thoughts on “Ja hi tornem a ser

  1. Ya lo dijo Paul Bowles (1910-1999)
    Debido a que no sabemos cuándo moriremos, pensamos en la vida como un pozo inagotable. Sin embargo, todo pasa sólo un cierto número de veces y, en realidad, muy pocas. ¿Cuántas veces más recordarás una tarde de la niñez, una tarde que se volvió una parte tan profunda de tu ser, que no concibes la vida sin ella? Tal vez cuatro o cinco veces más. Tal vez ni siquiera eso. ¿Cuántas veces más verás salir la luna llena? Tal vez veinte. Sin embargo, todo parece ilimitado.
    Se te extrañaba Txema WELCOME BACK =)

  2. Benvingut nano. Quin vídeo més bo! Només dir-te que no deixis d’insistir en penjar posts que alegren tan la vida de tanta gent. D’on és la foto?

    • Gràcies Melcu! Que d’on és la foto? Molt senzill: agafa el googlemaps i busca un punt a 10574 Km al norest de l’estadi Universitario de Buenos Aires i 8626 Km al sudest de del Windsor Park de Victòria (al Canadà)… I ja veuràs com no t’enduràs cap sorpresa!

  3. Retroenllaç: Ja hi tornem a ser | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s