Si poguéssim veure el cor de les persones

_IF_WE_COULD_SEE_INSIDE_OTHERS_HEARTS_LI_85149790_thumbnail“Quin altre miracle més grandiós podria donar-se que el de poder-nos mirar amb els ulls dels altres encara que només fos per uns instants?” es preguntava en Henry David Thoreau… Potser sí que hi ha un miracle encara més gran: el de poder veure els altres tal com es veuen ells mateixos; penetrar els seus cors i descobrir les seves pors, les seves angoixes, les seves alegries, les seves il·lusions.

Si de debò fóssim capaços de captar, ni que fos mínimament, l’immens microcosmos que s’amaga en el cor de cada ésser humà, de ben segur que ens miraríem les persones que ens envolten d’una altra manera i ens permetria empatitzar amb ells, fer nostres els seus anhels, les seves preocupacions i construir així un món més habitable. Això és el que ens proposa la genial campanya #EveryoneMatters del Cleveland Clinic.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “Si poguéssim veure el cor de les persones

  1. Retroenllaç: Si poguéssim veure el cor de les persone...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s