Què té el Camí?

santa ciliaQuè té el camí que enganxi tant? Què té que un cop l’hagis començat no el puguis deixar? Tant fa que el sol espetegui sobre el teu clatell, que les cames et facin figa, que et surtin nafres als peus, cremades a la pell i que la motxilla enceti la teva espatlla… És més, totes aquestes coses són les que fan que el camí sigui real, són les que donen significat a cada passa que dones, les que et fan proper a cada peregrí que convergeix en el teu camí.

El Camí és com la vida: el dolor i el sacrifici són els que donen autenticitat a tot allò que creiem i estimem. Sense ells, tot seria boqueta, soroll buit de paraules, promeses que estarien per demostrar.

En el camí adquireixes una perspectiva nova, contemples sense pressa tot allò que els teus ulls no poden veure en el tragí de la quotidianitat. En el Camí  la prosa de cada de dia es converteix en una poesia, el guió de la nostra vida -lineal i planer- sobtadament pren relleu i ens fa descobrir que a banda i banda de la nostra existència transcorren fets essencials que fas el propòsit de no deixar escapar, mai més.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

2 thoughts on “Què té el Camí?

  1. Quins records… El Camí sense cap mena de dubte té una cosa especial… I quan et fa mal tot, tot i així, t’aixeques el dia següent i continues amb la mateixa il·lusió.
    Quan vaig arribar a Santiago (feta pols, amb els genolls destrossats) i vaig veure la Catedral… és difícil de descriure el que vaig sentir. Per mi la Catedral de Santiago és la més bonica que he vist mai, no sé si influenciada pel fet que vaig caminar més de 100km per arribar-hi, o perquè simplement és preciosa… però em va encantar.

    Bé, doncs “Bon Camiño!”

    • Gràcies Aiketa! Aquesta experiència que expliques jo no la podré fer fins d’aquí uns anyets (hem començat el camí a 858 km de Santiago) i ja m’emociono només de pensar-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s