Coratge és… Anar contracorrent

courageTendim a exaltar les mostres espectaculars de valentia o fins i tot de temeritat. Sembla que el coratge forma part del show bussines, desperta l’interès dels mitjans que ens mostren imatges espectaculars de gent realitzant tota mena de gestes inversemblants.

Però el coratge de veritat no busca l’espectacle. La valentia no té res a veure amb prendre riscos innecessaris ni amb cercar l’aplaudiment de les masses. Més aviat al contrari; la veritable valentia no té por d’anar a contracorrent, de fer el que és correcte encara que ens prenguin per brètols. La veritable valentia no espera a que es doni una gran ocasió que potser no arribarà mai ni cerca l’aplaudiment d’una audiència que probablement no sabrà mai de la nostra existència sinó que resta oculta en multitud de petits detalls que no veu ningú.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “Coratge és… Anar contracorrent

  1. Retroenllaç: Coratge és... Anar contracorrent | Soma ...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s