I amb un capuccino… El somriure

artistic capuccinoA la Latteria Giuliani, com a qualsevol cafeteria romana, tenen tota mena de cafès: l’expresso, el cafè amb llet, cafè curt o llarg i cafès combinats amb escuma, amb xocolata i, és clar, també hi ha molts tipus de cappuccinos, però els seus cappuccinos són molt especials. Andrea Mengoni explica que ell veu el cafè, la llet, l’escuma i la xocolata no com a ingredients sinó com a eines artístiques. Depenent de l’humor del client, afegeix al seu cafè un toc especial. “Si el client està de mal humor, intento que somrigui amb els dissenys dels meus cappuccinos. Així, amb un simple cappuccino puc fer riure a la gent i és una cosa bonica”. Els dissenys varien entre un simple cor amb un somriure fins a d’altres més elaborats com el paradís de la xocolata, ple de palmeres i fins i tot amb una persona a la platja.

L’Andrea diu que va començar com una broma que es va convertir en un hobby i després en una part del seu treball. Ara diu que no només es tracta de dissenyar cappuccinos sinó d’endolcir el dia als clients.

English version

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “I amb un capuccino… El somriure

  1. Retroenllaç: I amb un capuccino... El somriure | Soma | Scoo...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s