Intemperie, una lectura brutal

IntemperieHi ha llibres que desitjaries haver escrit i llibres que saps que mai, ni en el millor dels mons possibles, series capaç d’escriure. Entre aquests últims hi ha Intemperie, una obra primerenca d’un autor novell -Jesús Carrasco- que ha passat a formar part dels meus clàssics particulars.

Intemperie narra amb una vivesa extraordinària i una precisió minuciosa -més enllà de la del propi Delibes- les vicissituds d’un nen que escapa de casa i s’immergeix en una vida abrupta i salvatge, completament a la intempèrie en una terra eixorca. Una història que va augmentant d’intensitat a mesura que passen les pàgines i que culmina amb un d’aquells finals tràgics i reveladors que aconsegueixen deixar-te extasiat.

Una lectura èpica i brutal. De debò, 200 pàgines de veritable Literatura.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “Intemperie, una lectura brutal

  1. Retroenllaç: Intemperie, una lectura brutal | Soma | Scoop.it

  2. Me l’apunto! El que passa és que cada cop la meva llista de llibres pendents és més llarga… i sembla que mai aconsegueixi escurçar-la. Però, sempre està bé tenir recomanacions.
    Bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s