Sweet Lorrain, una cançó d’amor als 96 anys

944355-fred-stobaughAquesta cançó d’amor escrita per un avi de 96 anys d’edat a la seva difunta esposa s’ha convertit en un autèntic viral a internet.

Fred Stobaugh, de Peoria, Illinois, va escriure la lletra de “Oh Sweet Lorraine” als 91 anys d’edat, poc després de la mort de la seva esposa amb qui portaven 73 anys de matrimoni. Una demostració palmària que l’amor, l’amor veritable, no té edat, per això ara en mirar enrere, en Fred pot dir que “M’agradaria que poguéssim fer tots els bons moments de nou”.

La lletra va arribar a orelles d’en Jacob Colgan dels estudis Green Shoe, ells van enregistrar la cançó i van penjar el clip a youtube, així com un petit documental per explicar la història d’en Fred i la Lorrain. Però no es podien imaginar que la cançó s’arribaria a convertir en un autèntic fenomen a les xarxes socials. Potser és que per més que es liberalitzin els costums, la fidelitat és i continuarà sent atractiva.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

4 thoughts on “Sweet Lorrain, una cançó d’amor als 96 anys

  1. Retroenllaç: Sweet Lorrain, una cançó d'amor a...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s