Acàrdia

acardiaEls experts parlen d’una nova malaltia que s’està estenent molt ràpidament sobretot pel món desenvolupat, es tracta de l’acàrdia, una malaltia amb uns símptomes molt peculiars i que no són gaire fàcils de reconèixer, de fet pot ser que l’estiguem patint i que encara no ens haguem adonat.

Si el nostre cor deixa de bategar ens morim, però si deixa de sentir, vivim morts, com uns zombies que van pel món cercant només el seu profit personal, insensibles a les necessitats dels altres. No parlo dels gasejats de Damasc -que també- sinó dels que tenim al nostre costat, de la família i els companys de feina que avui agrairan el nostre somriure encara que s’hagin acabat les vacances, d’aquell desconegut a qui cedirem el pas per incorporar-se en una cruïlla, dels veïns anònims que es cruspiran els aliments que deixarem a la parròquia del barri… Potser si tots comencem des de baix podem capgirar aquest món i farem que un dia els nostres parlaments no es quedin de braços plegats davant d’un atac amb armes químiques a Síria, encara que això vagi contra els interessos econòmics. Uns interessos que a dia d’avui són l’únic criteri vàlid per governar un món d’acàrdics profunds.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

4 thoughts on “Acàrdia

  1. Retroenllaç: Acàrdia | Soma | Scoop.it

  2. “Si el nostre cor deixa de bategar ens morim, però si deixa de sentir, vivim morts” Grans paraules Txema, bon començament de curs. Ens veiem aviat!

    Marc.

  3. Retroenllaç: Posa-hi el cor | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s