Posa-hi el cor

ponle corazonL’altra dia parlava de l’acàrdia que afecta la nostra societat, de la indiferència amb què moltes persones es miren les necessitats dels altres. La fundació peruana de lluita contra el càncer també ha de lluitar contra aquesta indiferència i sens dubte han de posar molta imaginació per aconseguir fons per tirar endavant els seus projectes. Han acudit a l’últim lloc que se’ns podria ocórrer per demanar diners: la presó… I amb aquesta original experiència ens han donat una lliçó de solidaritat. Genial.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

5 thoughts on “Posa-hi el cor

  1. Ostreeeeeessss nano! Quin vídeo més booooooo!!!!! El de les ulleres fa més teologia que qualsevol capellà de la comarca!!! Sentir-se útil; compten amb nosaltres; cor (amor); som humans: s’hauria d’escriure en majúscula. Passaré el post a més gent. Merci Txema!

    • Hi tant que sí… És maco veure persones que han tocat fons i que ens donen una autèntica lliçó de vida! Alguns d’ells saben molt bé què vol dir perdre l’esperança… I com recuperar-la a través del servei i la generositat.

  2. Doncs, no m’estranya. Les presons estan habitades per persones, que volen pertànyer a qualsevol col·lectiu i no dubten a bolcar-se en qualsevol causa que els faci sentir útils.
    Aquestes accions són un alè de vida per als presos, trenquen la rutina i per uns dies els fan sentir el que les societats els neguen.

    Bon post i bon vídeo!!!

    Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s