Autèntica companyonia

guiness_wheelchairUna de les coses que més valoro del meu lloc de treball és l’ambient de companyonia que existeix entre les persones que hi treballem. De debò que us podria relatar milions de situacions petites, insignificants si voleu, d’empatia, de generositat, de saber posar els propis talents al servei dels altres renunciant a brillar individualment pel bé del col·lectiu… Actituds que denoten magnanimitat, grandesa d’esperit. Us asseguro que sense aquest ambient de treball seria impossible fer front amb serenitat i optimisme tots els “marrons” que inexorablement ens hem de menjar quotidianament.

“Les eleccions que fem, revelen la veritable naturalesa del nostre caràcter”, per això la companyonia veritable i genuïna es demostra en aquests petits gestos carregats de grandesa, en l’oblit d’un mateix i en la capacitat de comprendre i posar-nos en la pell dels altres, de llegir els seus sentiments, fer-los nostres i no parar-se a preguntar què esperen de nosaltres, simplement fer allò que el nostre cor ens demana, encara que costi.

 ranslate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

8 thoughts on “Autèntica companyonia

  1. Retroenllaç: Autèntica companyonia | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s