Finalista als premis stic!!

text3050Avui s’han fet públics els finalistes dels premis Blocs Catalunya organitzats per l’associació stic.cat i efectivament, entre els finalistes, en la secció de “miscel·lània- personals” hi figura el meu blog! Soma ha passat el primer escull gràcies als vostres vots; ara un jurat d’aquesta associació triarà el bloc guanyador de cada categoria i espero que la sort estigui del meu costat. No serà fàcil, he comprovat que el nivell és força alt i competeixo amb uns blocs molt i molt elaborats.

Un cop més voldria agrair-vos el vostre gest –especialment a en Ferran que va invertir quinze minuts de la seva vida a emetre el seu vot!!–. Ser finalista del premi més important que s’atorga entre els blocs en català és un estímul més per seguir postejant a diari. Amunt i crits!

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-icon Russia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

6 thoughts on “Finalista als premis stic!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s