Sóc d’un poble que fa via

via_catalana.jpgSóc d’un poble que enllaça les seves mans per ballar i, al ritme de les cançons dibuixa un cercle que conté una història mil·lenària. Agafats de les mans tots anem alhora i ningú no es queda enrere, ningú no es queda sol. Tant fa quines siguin les nostres idees, el nostre credo o la nostra posició, som un poble que estén la mà a dreta i esquerra per recordar-nos que només unint els esforços de cadascú, podem arribar a construir un futur millor per a tots.

Un poble que avui obre aquest cercle i estén les seves mans de nord a sud en una cadena que vol ser un símbol de la llibertat. Tant de bo el dia de demà ho recordem com el dia en el que -en ajuntar-se les nostres mans- ens va recórrer el pessigolleig de la solidaritat pels nostres cors, vam sentir la força de la fraternitat en els nostres braços i vam descobrir el que érem capaços de fer si deixem de banda les nostres pors, els nostres interessos partidistes i d’una vegada per totes ens decidim a fer via tots plegats.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s