Donar és la millor comunicació

True_Giving13Entenem la comunicació com el procés mitjançant el qual un emissor transmet un missatge a un receptor. I d’acord amb aquesta definició podríem dir que actualment vivim sobre-comunicats: constantment estem enviant i rebent missatges a través dels nostres dispositius electrònics. Però no obstant això, malgrat aquest permanent intercanvi d’informació, crec que mai com ara l’ésser humà ha estat tan incomunicat. Perquè comunicar és molt més que la simple transmissió d’un missatge simbòlic, comunicar és un acte humà, implica escoltar, interpretar, comprendre i compartir, comunicar és, sobretot, connectar la nostra existència amb la dels altres, per això l’amor és la forma més sublim de comunicació. Quan estimem, quan donem sense esperar res a canvi, comuniquem allò més autèntic i genuí de nosaltres mateixos, el missatge més important que pot rebre una persona i que només nosaltres li podem proporcionar: per mi és bo que tu existeixis.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

2 thoughts on “Donar és la millor comunicació

  1. Em sembla que la gent canvia i s’adona del que dius quan ho passa malament. És el cas del nen petit. Allà, quan rep aquell generós regal d’un cuiner és quan va aprendre. I allò no era precisament un col·legi, sinó el carrer. No saps com m’ha agradat el curt. Tant de bo en donin el premi destjat del millor bloc. Gràcies Txema!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s