Coneix la teva gent

mother teresaFa uns quants anys, en finalitzar un congrés per directius, empresaris i emprenedors impartit per grans gurus del lideratge i els recursos humans es va passar als assistents un qüestionari final per valorar l’organització i els continguts d’aquell simposi. A la pregunta sobre quin ponent els hi havia causat més impacte la resposta unànime va ser la mare Teresa de Calcuta. El fet és, però, que ella no va impartir cap sessió, simplement va dirigir unes paraules a l’acte de cloenda.

En aquell petit discurs, la mare Teresa els hi va dir el següent:
“Així que vostès estan aquí perquè volen canviar les seves empreses… Però, coneixen la seva gent? Perquè si no la coneixen no la poden comprendre i si no la comprenen no tindran confiança i sense confiança no hi haurà canvi.
Si volen canviar les seves empreses han d’estimar la seva gent, perquè sense amor no hi ha passió, i sense passió no s’adopten riscos i sense risc no hi ha canvi possible.
Així doncs, si volen canviar les seves empreses, coneguin i estimin la seva gent”.

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “Coneix la teva gent

  1. Retroenllaç: Coneix la teva gent | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s