En una Catalunya independent… Podrem veure Telecinco?

Hispanic man using remote controlQue si una Catalunya independent no és viable econòmicament, que ens quedarem fora de la UE i tot el que tu vulguis, però encara ningú ens ha deixat clar què passarà amb una futura independència televisiva… Aviam, anem al gra: en una Catalunya independent, podrem seguir veient els canals espanyols? Considero que si hem de decidir el nostre futur no poden ocultar-nos la veritat en una qüestió tan fonamental com aquesta. Perquè si l’endemà del referendum no podem gaudir de les tertúlies d’Intereconomia, quin sentit tindria tot plegat? No, no riguis, que el tema és serio. Tu imagina’t que despareix el senyal de Telecinco de la tdt, aleshores què, com ens ho farem per seguir les bretolades de la Belén Esteban i tota aquesta colla de famosos que no coneix ningú…? Creieu que trobaríem a Catalunya algun col·lectiu que reunís el perfil sociològic d’una duquessa de Alba, d’un Jesulín de Ubrique o d’un David Bisbal? De què parlarem doncs a la “pelu”? Dels derivats i els valors refugi?

I què me’n dieu dels partits de Champions? De debò que ja no podrem escoltar més la desganada veu d’en Sergio Sauca cantant un gol del Barça amb aquell deix de disgust mal dissimulat? I si mai en Michel torna als micros, ja no podrem escoltar mai més les seves profundes reflexions metafísico-futbolístiques? Com seguirem l’actualitat taurina? I com cuinarem sense els acudits suats de l’Arguiñano? Continuarem tenint una informació esportiva objectiva sense Punto Pelota o ens haurem de conformar amb els talls que emeti l’APM?…

La independència televisiva obre tants interrogants que em sembla que m’apunto amb en Duran i en Navarro a fer una tercera birra… Però molt em temo que tot plegat acabarà amb un coma etílic.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

6 thoughts on “En una Catalunya independent… Podrem veure Telecinco?

  1. jajajajaj la veritat, quina alegria no sintonitzar Tele5!!! L’únic que potser trobaria a faltar (tampoc és que ho miri mai, però bé…) seria a l’Arguiñano!
    Però és veritat, que a part dels temes que ens comenten que si zona Euro o no… hi ha coses que no sé ben bé com es solventarien en cas que esdevinguem un país. Com per exemple, la residència de l’especialitat que començaré (si tot va bé) el proper maig…

    • Jo tampoc veig gaire -per no dir gens- tele5, però volia fer veure que a Catalunya no es dóna gaire el fenomen de la tele-escombraria. Potser és un tret diferencial més.
      D’altra banda, no dubto que la majoria d’interrogants que se’ns plantegen es resoldran de la manera més favorable… Com a mínim no et tocarà fer la residència en un hospital de Melilla…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s