La cultura de la trobada

fearlessPerquè tots els problemes es relativitzen quan fem nostres les preocupacions dels altres, perquè només som feliços de debò quan compartim el que tenim – i el que hauríem de tenir – “necessitem trobar-nos. Necessitem edificar, crear, construir, una cultura de la trobada. Tants enfrontaments, embolics familiars, embolics al barri, embolics a la feina, embolics a tot arreu! I els enfrontaments no ajuden.

La cultura de la trobada. Sortir a trobar-nos. I el lema diu, trobar-nos amb els més necessitats, és a dir, amb aquells que ho necessiten més que jo. Amb aquells que estan passant un mal moment, pitjor que el que estic passant jo. Perquè sempre hi ha algú que ho passa pitjor, eh? Sempre! Sempre hi ha algú”. Papa Francesc, 7 d’agost de 2013.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “La cultura de la trobada

  1. Retroenllaç: La cultura de la trobada | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s