So beautiful

Screenshot_2013-10-18-14-52-20Hi ha cançons de les que caic enamorat el primer cop que les escolto. No sabria dir perquè, però amb “So Beautiful” d’en Pete Murray em va passar això. Tan bon punt la vaig escoltar em va faltar temps per agafar la guitarra i buscar a ultimate-guitar els acords i començar-la a cantar.

Una cançó que parla de la bellesa de la noia que estima, una bellesa que està per damunt del color dels seus cabells o dels vestits que llueixi, una bellesa tan inabastable que en certa manera l’allunya d’ell. Perquè la bellesa ens revela un anhel que està més enllà d’allò material, respon a un desig de perfecció i plenitud que escapa a les nostres percepcions sensorials i que ens condueix d’una manera o altre cap allò que és espiritual, immutable i etern.

Girona, 13-10-2013

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

9 thoughts on “So beautiful

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s