Amb la família, la remuntada és possible

remontada_possibleEn Jordi m’ha passat aquest vídeo de l’associació Hirukide, en el qual es mostra per què estem aconseguint fer front a la crisi econòmica i política que vivim. La família és l’autèntica protagonista i gràcies a ella i a la generositat de milions de persones, la remuntada és possible.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

9 thoughts on “Amb la família, la remuntada és possible

  1. Retroenllaç: Amb la família, la remuntada és p...

  2. Als nois els explico que la classe és com el taller de l’ebenista: quan necessita fixar una fusta agafa el martell; però si necessita ajusta una porta, agafa la polidora. Per serrar no em serveix la polidora. Però sí que la necessito per ajustar una cantonada. Per tant, totes les eines del fuster són necessàries encara que unes siguin més rudes que altres. Fent l’analogia, el noi rude em serveix encara que no em tregui deus. Pot fer i tenir un paper dina l’aula. Per això entenc que el nen del vídeo es va posant bé a la cadira perquè s’adona que pot estar orgullós del pare, encara que aquest estigui a l’atur, i ell compta en aquella família, la seva. Gràcies pel post, Txema!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s