Estàs fent el que realment et fa feliç?

estas_fent_el_que_tagradaEstàs fent el que realment t’apassiona en aquest moment? Estàs fent el que et fa feliç? Aquestes són les preguntes crucials que ens fa aquest intens vídeo que ens convida a llançar-nos a l’aventura de viure una vida més feliç i lliure, a dedicar-nos a una feina que respongui a la dinàmica que viu la “nova generació juvenil” (els “millennials”). Aquesta és la dinàmica d’un món globalitzat, sense fronteres, constantment canviant, un món més creatiu, més ” vital” i impredictible, més ” lliure” en tant que no està vinculat a compromisos estables i duradors, sense jerarquies on calgui obeir ningú, on no calgui respectar regles ni horaris ni paràmetres preestablerts. En fi una dinàmica on només importen les sensacions, l’experiència de sentir-se bé, sense lligams, sense pensar tant en l’objectiu com en l’experiència del camí.

Un vídeo tan captivador com enganyós i que oblida explicar-nos que és impossible avançar si no saps on vas, que no hi ha “com” que valgui si no tens un “perquè”. Que no n’hi ha prou amb sentir-se bé amb un mateix si el que fem no ens millora com a persones i no fa que els altres també se sentin bé amb nosaltres. Que no pots eludir les preguntes fonamentals de la nostra existència amorrat a la pantalla d’un ordinador, ballant amb els millors dj’s i practicant esports de risc… En fi, que no es tracta d’estar fent cada moment el que et ve de gust sinó de tenir raons i ingeni per fer que et vingui de gust el que et toca fer en cada moment…

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

9 thoughts on “Estàs fent el que realment et fa feliç?

  1. El resum que faig i que m’ha fiblat és en el minunt 5 aprox.: “importa més disfrutar del camí que arribar a la meva destinació”. Encara que el final del vídeo ho arregla tot. Gràcies Txema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s