Derrick Coleman: no escoltis els que et diuen fins on pots arribar

ht-derrick-coleman-kab-140129-jpg_133611Aquest és un d’aquests casos que evidencien que el més important no és el destí, sinó el trajecte. Es diu Derrick Coleman, té 23 anys i no serà provablement un jugador decisiu en la propera Super Bowl. Res a veure amb Rusell Wilson o Peyton Manning. Coleman és un jugador més dels Seatlle Seahawks, que juga com fullback, encara que també ha participat com tailback quan se l’ha necessitat. Què el diferencia dels altres? És sord. Des dels tres anys.
Ajudat de dos aparells, que porta discretament darrere de cada orella, Derrick pot recuperar fins a un 80% de la seva audició, encara que el casc i la suor la redueixen fins al 60% durant el joc .
Com s’imaginen, el seu camí fins a l’elit del futbol americà no ha estat gens fàcil. Des de petit va ser el blanc de les bromes a l’escola i l’institut. “Apaga teu aparell auditiu. És el que el meu pare solia dir-me”, recordava Coleman.
Paral·lelament, Derrick ha après altres tècniques que també li han servit a l’hora de jugar a futbol. És un expert llegint els llavis dels rivals. “Per això veus els entrenadors parlant així” , feia broma tapant-se la boca en una entrevista.
Tanmateix, la seva sordesa no li ha privat d’aconseguir el seu objectiu, jugar a la NFL i, a més a més, disputar la Super Bowl, el somni de tot jugador de futbol americà.
Ara s’ha convertit en un exemple de superació per a molts, fins i tot per als seus rivals. “Que estigui aquí [a la Super Bowl ] és testimoni del seu sacrifici”, declarava admirat el safety dels Broncos, David Bruton, encarregat de frenar Coleman aquest diumenge.
A més la seva història ha servit per protagonitzar un anunci publicitari que està causant furor a través de les xarxes socials i que està donant a conèixer la seva història arreu del món.

Precisament a través de les xarxes socials, Derrick Coleman va rebre un tweet de Jake Kovalcik, pare de dues bessones amb problemes auditius. El missatge adjuntava una carta de les nenes de nou anys que tenen al jugador de Seattle com a inspiració.
El mateix Coleman es va encarregar de contestar amb una altra carta.  Es va presentar a conèixer a les germanes Kovalcik, Erin i Riley, i els hi va regalar entrades per presenciar al MetLife Stadium de Nova Jersey la Super Bowl amb tota la seva família. Gran detall del jugador i enorme felicitat de les petites. Les imatges parlen per si soles.

Extret de Mundo Deportivo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s