No hi ha felicitat sense un tu

BellsWhiskey_TheReader14La felicitat més gran és la de veure feliços les persones que estimem. Quan ens proposem fer feliços els altres, som capaços de qualsevol cosa, fins i tot d’oblidar-nos del nostre propi temps, dels nostres espais, dels nostres capricis, de les nostres absències i dels nostres dolors. Veure feliços els altres ens omple de felicitat perquè omple la nostra vida. Hi ha alguna cosa misteriosa en tot això -ho sé- però quan m’oblido de mi tot sembla ordenar-se en un espai més ampli, profund i fins i tot més autèntic. Qui no ho ha experimentat mai, això? La felicitat la trobo en l’amor però l’amor porta sempre el nom d’un altre i no el meu. És una paradoxa que no pot ser descrita sinó viscuda: morir per viure, morir a un mateix per viure pels altres.

En un món que ens recorda constantment que la felicitat està en nosaltres mateixos, en les nostres eleccions, la nostra satisfacció, en la lluita per aconseguir els nostres somnis, objectius, carreres, títols, càrrecs, etc. Val la pena rescatar aquestes petites espurnes de l’Evangeli, publicar-les en un bloc i convidar tothom a compartir la profundíssima veritat que contenen: la meva felicitat és i serà sempre un Tu.

Extret de Catholic Link

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

2 thoughts on “No hi ha felicitat sense un tu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s