L’aventura de ser pares

la_locura_de_ser_padres“La bogeria de ser pares” és un homenatge de l’empresa Hero Baby als valents que es llancen a la meravellosa aventura de tenir un fill, a tots aquells que, tot i els temps que vivim, decideixen gaudir d’aquesta deliciosa “bogeria” de ser pares.

Conscient del fort descens de la natalitat que patim a l’Estat Espanyol, Hero Baby ha posat en marxa una campanya per fer-nos descobrir tantes coses bones que amaga la paternitat. “Sí -sembla dir-nos- , és cert que renuncies a moltes coses, però ser pare et fa tan feliç que no sents això com una pèrdua, sinó com un immens guany”. El seu és un missatge positiu i ple d’entussiasme: un aposta per la paternitat.

L’espot està ple d’emoció i de tendresa. Per això no em resisteixo a copiar aquí els comentaris que dues mares han deixat a la seva web: “Em queden dos mesos per veure-li la careta al meu nen, i se m’acaben algunes coses, però sé que n’arriben de noves i millors!” . “És cert que al principi posen la teva vida cap per avall i que ja res torna a ser com era, però el millor és que no trobes a faltar com eres abans, perquè ara és millor del que mai havies imaginat. No hi ha res més bonic que ser mare”.

Extret de Publicidad y cine con valores

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “L’aventura de ser pares

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s