L’emotiu comiat d’un pare malalt de càncer a la seva filla de 9 mesos

nick-alyssa-and-austyn-magnottiNick Magnotti, un home de 27 anys, es trobava en estat terminal. Magnotti tenia càncer, i sabia que li quedaven pocs dies de vida. Així és que es va seure al sofà de casa i va enregistrar un vídeo amb la intenció que la seva filla, de 9 mesos, pugui conèixer el seu pare. El vídeo s’ha tornat viral.

Magnotti va morir el 7 de gener, i el vídeo el va filmar tres mesos abans, quan ja sabia que no tenia cap esperança de superar el càncer. En el vídeo, l’home assegura que se sent alleugerit en saber que “Déu serà el pare” de la seva filla. De fet Magnotti, cristià, fa una gravació en un to religiós, fent nombroses referències a Déu i assegurant que no té por de morir “perquè Déu m’ha aportat aquesta pau i m’ha beneït”.

Font: ara.cat

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s