Una mica de mi

txeiksProfessor i educador, llicenciat en Química i diplomat en Ciències Religioses, cantant ocasional i lletraferit habitual. Sóc un il·lús que encara pensa que les idees mouen el món, potser per això m’he acabat dedicant a la docència i potser per això existeix Soma: per difondre tot allò que em sembla positiu, per compartir amb tu allò que em preocupa o per riure junts de tantes coses divertides que corren per la xarxa i contribuir així, post a post, a fer de la blogosfera un lloc més habitable…

Translate into your language:Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

22 thoughts on “Una mica de mi

 1. Bon dia Txeiks, sóc Dionís, seguidor del teu blog des de fa un temps.
  Avui em preguntava, perquè seguisc habitualment aquest blog?
  Per que m’identifique amb les idees que transmets en els teus posts, per que està escrit en la meua llengua, per que transmet valors cristians, és positiu, per que vols a la nostra terra i la nostra cultura.
  Què té açò de nou en aquest món globalitzat?
  Aparentment, res. Però des de Borriana, Castelló, és un espècimen rar.
  Al País Valencià, no és compatible ser cristià, independentment de les idees polítiques, amb ser “nacionalista”, manifestar amor pel teu país, la teua cultura, la teua llengua, la teua gent i no ser d’esquerres, progre, anticlerical, antisistema, anti-tot i com més radical millor.
  Per açò m’agrada el teu blog, un racó on em sent còmode, ja que en la meua terra és difícil trobar un espai on poder desenvolupar aquestes idees, per a la construcció del ben comú.
  El corrent ideològic dominant, ens ha polaritzat: nacionalista valencià, “catalanista”, d’esquerres, radical, anticlerical, etc.; nacionalista espanyol, regionalista, de dretes, catòlic, conservador, etc.
  La casta política s’ha encarregat que així siga.
  Però en el teu blog, prevalen les idees, que mouen el món.
  Salutacions.

  • Quina alegria em dones, Dionís. Jo també em preguntava qui era aquest seguidor incondicional que cada dissabte em repiulava els posts al Twitter i celebro de tot que tinguem tantes coses en comú… Per més que els polítics ens intentin dividir! Una abraçada!

   • Catalan! Well how how’s that. I don’t even know what that is so I will Google it.

    I also didn’t have Google translate options on my tablet but I’m on my laptop now I will scoot over and have a look. Thanks for letting me know where I went wrong lol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s