My last days (Els meus darrers dies)

Zach-Sobiech-2-600Amb només 17 anys Zach Sobiech va ser diagnosticat amb un osteosarcoma, un càncer als ossos que aviat es va estendre a altres parts del seu organisme. Aquest mini-documental narra la història de la seva vida, una història que mereix ser escoltada. Zach és un exemple de com seguir endavant malgrat tot. Un vídeo que impacta i que t’ajuda a reflexionar sobre el que veritablement val la pena a la vida.

Zach va composar una cançó ‘Clouds’ que ha donat la volta al món i que té la força del seu propi testimoniatge. La pots comprar a Itunes i els diners van a parar a l’Organització d’Investigació de Càncer Infantil.

En Zach va morir el passat 20 de maig de 2013. Gràcies per compartir la teva història Zach.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

9 thoughts on “My last days (Els meus darrers dies)

  1. WOW! Espectacular! Em sembla impressionant com se’l veu sempre parlar amb un somriure (menys quan es despedeix de la família…), que contrasta molt amb la plorera de la germana petita o la cara de circumstàncies de la mare…
    BRUTAL!

  2. Em quedo amb la frase: “això és el que té DE BO el càncer. Que deixes de ser negatiu. I això millora tot”. Realment, passsar-ho malament et fa ser millor.

  3. Txeiks… Gran Vídeo!!! L’he disfrutat molt i, sobretot, per donar-me conte de lo BÉ que vivim i que tants cops, desgraciadament, no ens donem compte del gran bé que podem fer sent somriures constants durant el día!!!
    És una pena que només, en els moments dolents, solem pensar més amb un nou estil de vida… I valorar el q tens.

    PER ENMARCAR la vida d’aquest GRAN Xicot!!!

  4. Retroenllaç: Clouds – Zach Sobiech | musicadeveritat,

Deixa un comentari